Konferensprogram

Inom kort presenterar vi de första bokade talarna för höstens konferens. Några smakprov på temaområden:

Digitala affärsmodeller, ledarskap, kompetens- och företagsutveckling

Globaliseringen och digitaliseringen gör att förutsättningarna för att driva och utveckla företag ändras i snabb takt. Hur gör man för att hitta nya vägar till automation, nya affärer och bättre lönsamhet med hjälp av digitalisering och Internet of Things? Vi låter oss inspireras av andras framgångar och visar hur du på bästa sätt möta en digitaliserad framtid.

Ny digital teknik – vad finns, vad kommer och vad kan jag använda?

Digitala tjänster, IoT, appar, Big Data och molnplattformar har på kort tid blivit en självklar tillgång i våra privata liv. Men hur ska vi kunna hänga med och ta till oss all ny teknik som Articifiell intelligens, Virtuell och Förstärkt verklighet, Blockchain, Gamification och Cobots? Vi får en guidning i den senaste tekniken och exempel på hur den används i verkligheten.

Digital säkerhet och tillförlitlighet – det här bör du veta!

Digitalisering och ny teknik erbjuder stora möjligheter men innebär också nya risker när företagens hela IT-system – direkt eller indirekt – bli tillgängliga via Internet.  Vi ger exempel på vad du bör tänka på när det gäller IT-säkerhet – ett område som blir en alltmer självklar angelägenhet för framgångsrika företag.

Morgondagens utmaningar: Digital mognad, digital etik och artificiell intelligens

Vår värld är mer digital och uppkopplad än någonsin tidigare och framväxten av Artificiell Intelligens (AI) förändrar i grunden vårt sätt att leva, arbeta och förstå omvärlden. Det gör att vår förmåga att implementera digital etik kommer att spela en betydande roll för datasäkerhet, förtroende, integritet – och affärer.

Dimension Automation

Under ledning av Cecilia Hyrén presenterar vi en talkshow om digital mognad, digital etik och artificiell intelligens – några av våra nya samhällsutmaningar.