Nyheter

Automation Summit 2017 – för det digitala Sverige

Publicerad den 2 juni 2017

Vid Automation Summit ger vi svar på hur vi gemensamt kan skapa hållbar utveckling, bättre konkurrenskraft och fler jobb genom samverkan, innovativa lösningar, automation och digitalisering.

Läs Catarina Berglunds inbjudan

Artificiell intelligens i en global kontext

Publicerad den 2 juni 2017

Som fjortonde svensk genom tiderna har Fredrik Bruhn utsetts till Eisenhower Fellowship-stipendiat. Vid Automation Summit summerar han sin resa med en global utblick om framtidens teknik, arbetsliv och samhällsutmaningar.

Läs mer om Fredriks föreläsning

Deltagaranmälan öppen

Publicerad den 4 maj 2017

Nu har vi öppnat för anmälningar till Automation Summit 2017 – en branschöverskridande konferens för det digitala Sverige. Var med när vi för fjärde året i rad tar sikte på utveckling och framtida möjligheter genom samverkan, innovativa lösningar, ny teknik, automation och digitalisering. Välkommen till Västerås och Aros Congress Center den 12 oktober.

Anmäl dig som deltagare

Film från konferensen

Publicerad den 10 november 2016

Vid 2016 års upplaga av Automation Summit spelade vi in en film för att fånga stämningen bland utställare, talare och deltagare.

Se filmen på Youtube

Lyckad tredje upplaga

Publicerad den 10 oktober 2016

Den tredje upplagan av konferensen Automation Summit genomfördes den 4 oktober, parallellt med Scanautomatic & ProcessTeknik. Konferensen arrangerades av Automation Region och Svenska Mässan i samarbete med IVA.

Läs mer

Regeringens plan för digitalisering

Publicerad den 26 september 2016

Som statssekreterare på Näringsdepartementet arbetar Eva Lindström med genomförandet av Smart industri, regeringens strategi för nyindustrialisering. Hon kommer till Automation Summit för att berätta mer om innehållet i initiativet, men också för att få återkoppling från företagen.

Läs mer

Missa inte Annika Steiber på Automation Summit

Publicerad den 6 september 2016

Chalmersforskaren Annika Steiber disputerade med en unik avhandling om hur Google leder och organiserar sitt arbete med innovation. På Automation Summit föreläser hon om digitalt ledarskap.

Läs mer

Industriell digitalisering med Leif Östling och Mikael Ahlström

Publicerad den 25 augusti 2016

Två av konferensens talare, som med olika utgångs­punkter och perspektiv guidar oss i den industriella digitaliseringen, är Leif Östling och Mikael Ahlström.

Läs mer

Talare och konferensprogram

Publicerad den 14 juni 2016

Här kan du ta del av några av de talare som är klara för årets Automation Summit. Programmet kommer inom kort att uppdateras med fler intressanta föreläsningar.

Se fler klara talare och programmet här

Anmälan till konferensen 2016 är stängd

Publicerad den 14 juni 2016

Nu har vi öppnat möjligheten att registrera dig till Automation Summit 2016.

Anmäl dig till konferensen här