Deltagare – praktisk information

Välkommen som deltagare på Automation Summit den 9 oktober 2019 på Aros Congress Center i Västerås. På denna sida hittar du aktuell praktisk information kring konferensen – observera att informationen kan uppdateras.

Vilka kommer?

Deltagarlistan är publicerad – nu kan du se vilka av dina branschkollegor, samarbetspartner och andra intressanta personer som kommer att vara på plats. Listan uppdateras löpande.

Titta på deltagarlistan →

Konferensmiddag med PiiA Summit den 8 oktober

Automation Summit arrangeras i samarbete med det strategiska innovationsprogrammet PiiA som genomför sin årskonferens PiiA Summit den 8 oktober. På kvällen den 8 oktober bjuder vi in till en gemensam och kostnadsfri konferensmiddag, du anmäler dig till middagen i samband med registrering till Automation Summit eller PiiA Summit.

Vi startar klockan 17.00 med mingel och middag klockan 18.00 i Västerås konserthus, Kopparbergsvägen 1 – klicka här för att visa karta.

PiiA Summit – mer information och anmälan →

Hitta till Automation Summit

Aros Congress Center ligger centralt i Västerås med närhet till Centralstationen, flera hotell, restauranger och affärer. Adressen är Munkgatan 7 i Västerås – klicka här för att visa karta.

Med tåg

Från Centralstationen är det endast 150 meter till Aros Congress Center. Förbindelserna är bra, bland annat med tåg till och från Stockholm en gång per timme.

Med flyg

Västerås flygplats ligger cirka fem kilometer utanför stadens centrum. Det finns även bra förbindelser med Arlanda via flygbuss. Flygbussterminalen ligger 150 meter från Aros Congress Center och restid till Arlanda är cirka 1 timme och 20 minuter.

Parkering

I anslutning till Aros Congress Center finns ett parkeringshus med drygt 1 500 platser.

Logi

Det finns flera hotell på promenadavstånd från Aros Congress Center. Här är några förslag:

Frågor

Välkommen att kontakta Anna Sandberg – anna.sandberg@automationregion.com eller 073‑662 13 64.

Guldpartner

Arrangörer

I samarbete med

Med stöd från