Partner och utställare

Guldpartner

Följande företag är engagerade i Automation Summit som guldpartner.

ABB är världsledande inom kraft- och automationsteknik. Våra lösningar förbättrar våra kunders effektivitet, produktivitet och kvalitet och minskar samtidigt miljöpåverkan. Innovation står främst i allt vi gör och många av de tekniker som driver det moderna samhället har utvecklats av ABB.

Mer information: www.abb.se

Grunden i vårt arbete bygger på en djupgående förståelse för våra kunders verksamheter och affärer. Genom att ständigt utveckla och utvecklas tar vi tillvara teknikens och digitaliseringens framsteg. Tillsammans med våra kunder omsätter vi deras behov och idéer till ökad konkurrenskraft. Vi brinner för att lösa teknikutmaningar. Med spetskompetens inom produktutveckling, inbyggda system, industriell IT och automation levererar Prevas lösningar och konsulttjänster som uppfyller våra kunders behov – idag och imorgon.

Mer information: www.prevas.se

Vi erbjuder produkter, och lösningar samt engineering och service inom områdena IT och kommunikation, industriautomation, byggnadsautomation, säkerhetssystem, medicinteknik, energiteknik och trafikteknik.

Mer information: www.siemens.se

Silverpartner

Följande företag är engagerade i Automation Summit som silverpartner.

Rockwell Automation erbjuder heltäckande lösningar för industriell automation. Förutom egna lösningar och global support samarbetar företaget med ett stort internationellt nätverk av externa experter. Det svenska huvudkontoret ligger i Lund.

Mer information: www.rockwellautomation.se

Guldpartner

Arrangörer

I samarbete med