Utställarinformation

Välkommen som utställare på Automation Summit den 9 oktober 2019 på Aros Congress Center i Västerås. På denna sida hittar du aktuell praktisk information kring utställningen – observera att vi uppdaterar och kompletterar fortlöpande.

Utställningsytan ligger i direkt anslutning till den stora kongresshallen. Klicka på bilden här intill för att visa en ritning med montrarnas placering (pdf).

Här finns en lista över de utställande organisationer som just nu har bokat plats. Kontrollera gärna att er organisation samt webbadress skrivs ut på rätt sätt.

Marknadsför ert deltagande

Kom ihåg att annonsera ert deltagande på konferensen, tipsa medarbetare, branschkollegor och kunder. Sprid nyheter om Automation Summit på er hemsida och i sociala medier (dela gärna på LinkedIn och Twitter).

Innehåll i monterpaketen

Följande ingår i bokning av montrarna 1-35:

  • Yta på 3 kvm (2 x 1,5)
  • Två fria registreringar till konferensen, inklusive lunch, kaffe samt konferensmiddag den 8 oktober (dagen innan konferensen)
  • El, wifi, ett ståbord, en barstol
  • Listad som utställare i det tryckta programmet och på webbsidan

Bokning av tillkommande utrustning och möbler görs till Aros Congress Center. Fyll i denna excel-fil och skicka till utstallning@acc.se senast den 1 oktober (kostnaden faktureras separat från Aros Congress Center).

Observera att el, wifi, ståbord samt barstol redan är ifyllt i formuläret, önskas ingen extra utrustning behöver formuläret alltså inte skickas in.

Registrering av fribiljett

I monterpaketen ingår en kostnadsfri registrering till konferensen och övriga personer registreras som ordinarie deltagare.

Den fria platsen och övriga deltagare registrerar du här →

Inflyttning och utflyttning

In- och utflyttning sker på bestämda tider som vi ber er att respektera. Följande gäller:

  • Inflyttning: Tisdag den 8 oktober klockan 17.30-20.00 samt onsdag den 9 oktober klockan 07.00-08.30. Utställningen öppnar klockan 08.30 på onsdagen och då ska alla utställare vara klara att ta emot besökare.
  • Utflyttning: Onsdag den 9 oktober från klockan 17.00 till 19.00.

Logistik

Framför Aros Congress Centers huvudentré finns en 15-minutersparkering som kan användas för att lasta ut och in material till utställningen. Aros Congress Center har inte möjlighet att upplåta parkering till utställare men gott om parkeringsmöjligheter finns på nära håll, till exempel i Punkts parkeringshus, infart från Munkgatan 2-4.

Utrustning och utställningsmaterial som behöver skickas till Aros Congress Center i förväg kan sändas till nedanstående adress. Märk försändelsen med företagsnamn och ert monternummer.

Automation Summit
c/o Aros Congress Center
Godsmottagningen
Carl Henningsgata 3
722 12 Västerås

Logi

Ni som behöver boende i Västerås bokar själva, flera hotell finns på promenadavstånd från Aros Congress Center. Några förslag:

Praktiska frågor

Välkommen att kontakta Stefan Hollertz, stefan.hollertz@automationregion.com eller 070-422 62 82.

Guldpartner

Arrangörer

I samarbete med